Curs valutar BNR

Ultimele stiri

ACCIDENT GRAV în Dâmboviţa! Un vitezoman cu un BMW a intrat în cinci femei care stăteau pe o bancă. Două dintre ele au murit pe loc!

Grav accident de circulaţie, în localitatea Gheboaia, din judeţul Dâmboviţa, după ce un tânăr, care conducea un BMW, a intrat într-un grup de cinci femei care stăteau de vorbă, pe o bancă, la marginea drumului. Două dintre ele au murit. Martorii spun că l-au văzut pe şofer circulând cu viteză extrem de mare prin localitate.

„L-am văzut prin localitate circulând cu viteză extrem de mare. Chiar mă gândeam că poate dă peste cineva şi acum să aud că a intrat în nişte femei care stăteau în faţa porţii”, ne-a povestit un sătean.   Potrivit IPJ Dâmboviţa, două dintre femei au murit pe loc, în urma accidentului, iar celelalte au scăpat cu răni minore. Printre cele cinci femei se afla şi o fetiţă de doar doi ani, care a scăpat fără nicio zgârietură.

Pompierii care au venit la faţa locului au găsit-o speriată, sub bancă.   Cele două femei care au murit pe loc sunt din comuna Finta şi au 67 şi 57 e ani. Celelalte trei femei rănite, care au scăpat cu viaţă sunt tot din comuna Finta şi au 34, 42 şi 57 de ani.   Şoferul a pierdut controlul într-o curbă extrem de periculoasă, s-a răsturnat de câteva ori şi a intrat în grupul de femei.   La faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj de mascaţi pentru a asigura liniştea şi ordinea publică, întrucât rudele femeilor decedate au devenit recalcitrante.

adevarul.ro

 

Cautari pentru acest subiect:

Comentarii

comentarii