Curs valutar BNR

Ultimele stiri

ACCIDENT GRAV în Dâmboviţa! Un vitezoman cu un BMW a intrat în cinci femei care stăteau pe o bancă. Două dintre ele au murit pe loc!

Voteaza Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Loading...

Grav accident de circulaţie, în localitatea Gheboaia, din judeţul Dâmboviţa, după ce un tânăr, care conducea un BMW, a intrat într-un grup de cinci femei care stăteau de vorbă, pe o bancă, la marginea drumului. Două dintre ele au murit. Martorii spun că l-au văzut pe şofer circulând cu viteză extrem de mare prin localitate.

„L-am văzut prin localitate circulând cu viteză extrem de mare. Chiar mă gândeam că poate dă peste cineva şi acum să aud că a intrat în nişte femei care stăteau în faţa porţii”, ne-a povestit un sătean.   Potrivit IPJ Dâmboviţa, două dintre femei au murit pe loc, în urma accidentului, iar celelalte au scăpat cu răni minore. Printre cele cinci femei se afla şi o fetiţă de doar doi ani, care a scăpat fără nicio zgârietură.

Pompierii care au venit la faţa locului au găsit-o speriată, sub bancă.   Cele două femei care au murit pe loc sunt din comuna Finta şi au 67 şi 57 e ani. Celelalte trei femei rănite, care au scăpat cu viaţă sunt tot din comuna Finta şi au 34, 42 şi 57 de ani.   Şoferul a pierdut controlul într-o curbă extrem de periculoasă, s-a răsturnat de câteva ori şi a intrat în grupul de femei.   La faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj de mascaţi pentru a asigura liniştea şi ordinea publică, întrucât rudele femeilor decedate au devenit recalcitrante.

adevarul.ro

 

Adauga un comentariu

comentarii